Om at undre sig…

2015-05-24 23.54.17 2015-05-24 23.54.54 2015-05-25 00.09.18 2015-05-25 00.09.53

 

I vores fælles hjem har jeg det sidste stykke tid fokuseret på at indrette mig med ting, der undrer og skaber tanker og senere hen fortællinger. Når forskellige folk gæster vores hjem undrer de sig måske over sære billeder i vores postkort-holder, gasmasken i str. 2 år, makrellen i sprit eller alle de andre ting, som er lidt anderledes i forhold til en mere almindelig og Ilva-agtig indretning. Uha… vi har bestemt også Ilva og Ikea i store mængder, men jeg nyder at finde finurlige ting med historie, som man så kan fortælle og snakke om. Fx. Ko-tavlen på billede nr. 2 fandt jeg i Hjørring i en fed retrobutik, og farfar med en forhistorie som landmandsknejt kunne heldigvis hjælpe os med at tyde, hvad de enkelte bogstaver står for. Hver gang han kommer på besøg, vil han sikkert more sig kosteligt over, hvorfor pokker jeg vil udstille sådan en ting. Men for mig er den sjov og et godt samtaleemne, når eksempelvis min søn kommer hjem med en legekammerat og de undrer sig sammen. Undren giver læring og afføder snak og gode fortællinger – alt sammen noget der er super vigtigt for mig.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Indretning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *