Spirehus

2015-04-11 16.30.48 2015-04-11 16.30.31

 

I februar fyldte vi vores vindueskarm med små frø, som vi bl.a. har indsamlet fra sjove sorter af tomater, som vi fik foræret sidste år. Der er chokolate cherry og black cherry og selvom jeg ikke er entusiastisk for tomater-smagen, finder jeg processen fantastisk interessant. Derudover har vi sået agurker, peber, chili og melon – både købte og selvindsamlede frø. Efter vi har fået drivhus sidste år, er vi gået lidt amok med kapilærkasser, og vi har rent faktisk klemt 5 stk ind samt diverse potter i et meget lille drivhus. Næsten alt har spiret og er blevet til fine kim-planter og senere til store planet, og vi har haft nok til at give til naboer og familie samt til drivhuset. Vi har kun købt en enkelt chili, da det var det eneste der ikke lykkedes. Til gengæld har jeg valgt den stærkeste chili (vurderet til 12++) jeg kunne finde i Bauhaus. Der skulle vist findes endnu stærkere chilier, meeeen tror nu denne skulle kunne tilfredsstille mandens trang til at lege ChiliClaus. Jeg må hellere huske at give en up date på hvordan denne smagning går:-)

 

Dette indlæg blev udgivet i Haven. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *