Hjemmelavede snacks

2015-03-08 15.58.17 2015-03-08 16.03.47

 

Jeg har i weekenden hygget mig med at lave lakridsmandler og hjemmelavede knækbrød. Knækbrødene er lavet på baggrund af en opskrift fundet i Amos 3. Bagebog, som jeg fabulerer lidt over. Jeg er sikker på, der er masser af gode opskrifter på knækbrød på nettet – hvis nogen skulle have lyst til at gå igang med det samme, men ikke har bogen. Jeg bruger blot bogen, fordi jeg efterhånden kender denne opskrift ret godt. Fx. ved jeg, at man sagtens kan putte mere havregryn i, ifald man fx ikke har helt nok solsikkekerner eller græskarkerner.

Lakridsmandlerne har jeg lavet vha. opskriften her: http://www.madbanditten.dk/2014/11/04/saltlakrids-mandler/

Begge dele kan varmt anbefales. Og de er hurtigt væk herhjemme!

Dette indlæg blev udgivet i Søde sager. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *