Rester bliver til… surprise… ja, nemlig… flere puder

2015-03-08 09.36.37 2015-03-08 09.36.42

 

Hæklenålen havde lyst til at danse lidt igen mellem mine hænder, og dette blev resultatet. Endnu to puder – denne gang til soveværelset – lavet af 5 bundter akrylgarn, som var til overs fra et andet projekt. Mønsteret har jeg selv lavet og er ret simpelt, da puden til venstre i billederne består af Popcorn-masker og almindelige fastmasker. Puden til højre er blot lavet i fastmasker, og var egentlig lidt kedelig at lave:-( Meeen, den er rarest at ligge på af de to, og det tæller ret højt i mit pointsystem, når jeg liiige skal have mig en morfar:-)

Uglen bagved er fra et DIY-sæt fra Stof og stil. Den tog ca. 15 min at lave og bryder lidt ensartetheden. Jeg har fyldt den med pudefyld fra to billige IKEApuder.

Dette indlæg blev udgivet i Cykelslanger. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *