Bamseopbevaring

2014-10-01 13.36.57 2014-10-01 13.40.27 2014-10-01 13.39.34

 

Mine to rollinger har gennem årene samlet adskillige bamser til huse, og de mener bestemt at langt de fleste skal være i sengen, hvilket betyder at der næsten ikke er plads til børn, dyne og pude ved sengetid. Derfor har jeg ud fra fri fantasi syet disse “bamsespisere”, der kan ligge ved siden af sengen, når rollingerne skal putte. Min pige har fået det multifarvede/mønstrede fantasi-monster, som passer til resten af hendes interiør (sengerand og puder), og knejten har fået en camouflage-fisk med tilhørende baby-fisk. Af og til sniger der sig en bamse ud af monsteret/fisken, når rollingerne leger med dem, men vha. “bamsespiserne”, er det nemt at rydde op. Og nem oprydninger er ALTID et hit!

Dette indlæg blev udgivet i Syning - børn. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *