Jubiii… er en heldig kartoffel

Jeg ha2014-09-04 08.20.16r deltaget i en give-away på bloggen tvillingernesmor.dk, og var SÅ heldig at vinde. Jeg har vundet en god stak perler fra pickabead.dk (har pt. mange tilbud:-), som mine rollinger på 2 og 5 skal hygge sig med en regnfuld søndag. Den 5-årige kan selv lave armbånd til gaver eller til sig selv, og den 2-årige kan vælge ud og hjælpe med at putte på snor. Nøj, hvor føler jeg mig heldig.

Da perlerne blev pakket ud, kunne de små pilfingre slet ikke lade være med at pille ved dem alle og finde deres favoritter. Min søns kærlighed faldt på de flotte “diamant”-lignende, og datteren faldt for dem der ligner prinsesser. Det skal nok blive godt, når vi skal i gang med julegaveproduktionen.

Jeg kan kun anbefale andre at kigge forbi tvillingernesmor.dk. Hyggelig læsning:-) Selvom jeg slet ikke kender kvinden bag bloggen, kender jeg hende jo lidt alligevel ved at følge hendes side;-)

Dette indlæg blev udgivet i Vundet give-away. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *