En .ælling fra hver by…

2014-08-24 22.04.06 2014-08-24 22.02.34

 

Mine billedhylder i stuen rummer ikke ligefrem dyr kunst, men består af en blandet landhandel. Billeder af rollingerne, udklip fra gamle kunstblade, postkort med sang-citater købt til det lokale kunstmarked af en up-coming – kunstner for sølle 50,- for 3 stk og ikke mindst en skøøøn tegning lavet af min søn. Ved siden af tegningen er der en kopi af en labyrint fundet i en gammel bog. Keder man sig kan man hygge sig med at finde fra A til B (fra hoved til mund).

Jeg er stor fortaler for at skifte ud jævnligt på hylden, og derfor er det ærgerligt med dyr kunst, som man ikke nænner at fjerne. Jeg elsker at indrette vores hjem med ting, man kan kigge lidt længere på, undre sig over eller more sig over, når man kommer som gæst i vores hjem.

Rammerne er en blanding af billige IKEA-rammer og hjemmelavede Plexi-glasrammer. Jeg er vild med det Plexiglasrammerne gør ved billederne deri, så selv et udklip fra et blad ser lidt mere eksklusivt ud. Desuden er det fedt at skabe rammer, der passer netop til det motiv og den størrelse man ønsker.

Dette indlæg blev udgivet i Indretning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *