Kan man nogensinde få for mange lamper?

2014-08-24 22.02.01

Da min mor så mit skønne fund på bagagerumsmarked, løftede hun ikke blot øjenbryn af undren, men gav også sin uforbeholdne mening til kende. Da jeg stolt kom hjem til børn og mand, var minen heller ikke kun sat imponeret op, men mere bekymret over, hvor denne varmelampe nogensinde skulle kunne blive lavet til en almindelig lampe og hvor hulan den skulle bo efterfølgende. Efter en lille undersøgelse af lampen viste det sig at være en Philips varmelampe, der har lidt værdi på det tyske marked, så derfor kunne jeg nemmere lokke min tekniske mand til at hjælpe mig:-)

Nu bor den på min gamle kiste i stuen; ikke helt det perfekte sted til den, men det skal nok komme når jeg lige får tænkt mig om. Det er desværre sådan at jeg elsker skæve-skøre-flotte-klassiske lamper (og også stole), og jeg ville elske, hvis jeg havde flere steder at proppe dem ind. En eller anden dag erkender jeg nok, at der ikke er plads til flere af begge dele… Så må vi vel bare have os et større hus…

Dette indlæg blev udgivet i Indretning, Lopper. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *